sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kanaleipä chilimajoneesilla


Nopea, herkullinen ja täyttävä iltapala, kun päivällinen jäi kokonaan väliin. Iso plussa nopeasta valmistusajasta! Alkuperäinen ohje on kahdelle. Meillä oli minuuttipihvejä rasia ja paistoimme ne kaikki. Teimme neljä leipää, joten kyllä tästä riittää neljällekin pikkunälkään leipä.

Kanaleipä chilimajoneesilla
2 kanan rintafileetä
2 paahtoleipää
roomansalaattia
4 ohutta ananasviipaletta (käytimme purkkiananasta)
1 avokado viipaleina
1 keltasipuli ohuina siivuina
kirsikkatomaatteja

Chilimajoneesi
1 punainen chili
1 1/2 dl majoneesia
hienonnettua korianteria (tai persiljaa)
suolaa
mustapippuria

Tee ensin chilimajonees: hienonna chili ja yhdistä kulhossa majoneesin, korianterin ja mauseiden kanssa. Paista kanafileet pienessä määrässä öljyä kypsiksi keskilämmöllä. Paahda leivät ja kokoa annos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti